ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

giorti21.jpg
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 86665

Σύνδεση





Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
39ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting
Πρωτόκολλο λειτουργίας 2021-2022 PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 15 Σεπτέμβριος 2021 08:28

Το σχολείο μας με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ και του υπουργείου κατήρτισε συγκεκριμένο πρωτόκολλο λειτουργίας του , το οποίο έχει ως εξής:

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  1. 1.Προσέλευση μαθητών και μαθητριών από 8:00- 8:15. Οι μαθητές των τάξεων Α, Β, Γ θα εισέρχονται από την είσοδο της οδού Πλούτωνος και οι μαθητές των τάξεων Δ, Ε, ΣΤ από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου..
  2. 2.Κατά την είσοδο τους θα πηγαίνουν κατευθείαν στις τάξεις τους όπου θα τους περιμένουν οι δάσκαλοί τους . Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα φέρνουν απαραιτήτως μαζί τους το αποδεικτικό δήλωσης αρνητικού self-test στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/ είτε εκτυπωμένο, είτε χειρόγραφα συμπληρωμένο οπωσδήποτε με το κωδικό του συστήματος.
  3. 3.Πριν εισέλθουν στην τάξη θα απολυμαίνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό και θα φορούν την μάσκα τους.
  4. 4.Η μάσκα θα φοριέται από όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος και σ’ όλους τους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους του σχολείου, εκτός της ώρας γυμναστικής.
  5. 5.Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαλείμματος τα παιδιά θα επιτηρούνται από τον εκπαιδευτικό του τμήματός τους.
  6. 6.Όσοι μαθητές θέλουν να ψωνίσουν από το κυλικείο θα μπορούν να το κάνουν κρατώντας τις αποστάσεις και με την επίβλεψη εκπαιδευτικού.
  7. 7.Στις τουαλέτες τα παιδιά θα κρατούν αποστάσεις με την ειδική σήμανση του δαπέδου και με την επιτήρηση εκπαιδευτικού θα εξέρχονται, θα πλένουν και θα απολυμαίνουν τα χέρια τους.
  8. 8.Με το χτύπημα του κουδουνιού για την επόμενη ώρα θα ανεβαίνουν στις αίθουσες με συγκεκριμένη σειρά και αποστάσεις. Κατά την είσοδο στην τάξη θα απολυμαίνουν τα χέρια τους και θα κάθονται στα θρανία τους.
  9. 9.Τα μαθήματα των ειδικοτήτων θα γίνονται στις αίθουσες διδασκαλίας, εκτός από την γυμναστική και την πληροφορική, τηρώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ.
  10. 10.Με το πέρας των μαθημάτων θα εξέρχονται και θα αποχωρούν από την πόρτα εξόδου χωρίς συνωστισμό σύμφωνα με τις οδηγίες που σας στείλαμε.
  11. 11.Κρίνεται απαραίτητο οι μαθητές να φέρουν μαζί τους καθημερινά δύο(2) μάσκες σε ξεχωριστά σακουλάκια, τις οποίες θα τις αλλάζουν στο μέσο του προγράμματος. Για τους μαθητές που φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα συνιστάται να φέρουν τρεις (3) μάσκες.